Marjolijn Doesburg Smits

Norbert legt op een leuke manier uit wat je allemaal met je camera kunt. Hij vertelt wat er gebeurt als je op de automatische stand fotografeert. Je komt er al snel achter dat je dat allemaal zelf in de hand wil hebben!
Norbert is geduldig, grappig en enthousiast.

Carolina Mooij

Top cursus, had ik veel eerder moeten doen, weet nu hoe mijn camera werkt!! Maar er blijft altijd nog wat te leren dus tot een volgende cursus.

Chris in 't Panhuis cursus fotografie Heerhugwaard

Tijdens de beginnerscursus heb ik leren omgaan met mijn toestel, waarbij ik spelenderwijs nu al behoorlijk in staat ben om nette foto's te nemen.

Bruno Kemper cursus fotobwerking purmerend

cursus basis fotografie was voor mij het begin van iets moois nog mooier maken en vast leggen op camera.. in de M stand.. tip en trucs in de praktijk brengen was/is een uitdaging. waarvan ik nog steeds plezier van heb...