Robert Kruk

Middels deze basiscursus heb ik veel geleerd over de mogelijkheden van mijn spiegelreflexcamera. Het maken van foto's is sinds de cursus veel leuker en zijn foto's ook beter geslaagd.

Csilla Pinter

Norbert is een zeer gezellige leraar, die als je het niet helemaal snapt het nog een keer goed zal uitleggen. De cursus is zeker een aanrader.

Quin Verbruggen

Je haalt meer uit je camera, als je bij Norbert op cursus gaat !

Aart de Smit

Ik ben aan deze cursus begonnen omdat ik gele foto's kreeg op vakantie in Canada. Norbert gaf aan in een advertentie die ik opeens tegenkwam dat je met deze cursus geen gele foto's meer kon krijgen. Het heeft mij geleerd om beter om te gaan met je camera en ook nog leuke foto's te maken. Het waren gezellige cursusavonden die ik iedereen zou aanbevelen.