Aart de Smit

Ik ben aan deze cursus begonnen omdat ik gele foto's kreeg op vakantie in Canada. Norbert gaf aan in een advertentie die ik opeens tegenkwam dat je met deze cursus geen gele foto's meer kon krijgen. Het heeft mij geleerd om beter om te gaan met je camera en ook nog leuke foto's te maken. Het waren gezellige cursusavonden die ik iedereen zou aanbevelen.

Marloes la Croix

Nooit verwacht dat ik ooit enige kennis zou krijgen van fotografie, maar dankzij deze cursus is het gelukt. Kijk nu met een ander oog naar foto's en vind het leuker om deze zelf te maken. Was wel even doorbijten!

Linda Andreoli

Ik heb tijdens deze cursus niet alleen heel veel geleerd maar ook veel gelachen. Fotograferen kan je zeker met heel veel plezier leren dankzij Norbert.

Peter Stam

Tijdens een gezellige cursus waar "serieus" veel gelachen wordt je camera ontdekken en deze voor altijd van die automatische stand afhalen. Fotograferen is leuk en veel meer dan enkel op die knop drukken.