Aart de Smit

Ik ben aan deze cursus begonnen omdat ik gele foto's kreeg op vakantie in Canada. Norbert gaf aan in een advertentie die ik opeens tegenkwam dat je met deze cursus geen gele foto's meer kon krijgen. Het heeft mij geleerd om beter om te gaan met je camera en ook nog leuke foto's te maken. Het waren gezellige cursusavonden die ik iedereen zou aanbevelen.

Sandra Klerq cursus fotobewerking heerhugowaard
Canon

Het is een cursus die je op een leuke manier laat kennis maken met je eigen camera. Niet gedacht dat je in 4 avonden zo veel informatie over fotograferen kon krijgen en het ook daadwerkelijk goed in praktijk kan brengen. De standaardinstellingen van je camera hoef je in ieder geval nooit meer te gebruiken! En het fotograferen wordt veel leuker omdat je veel bewuster naar je onderwerpen kijkt. Echt een aanrader!

Rein Berkhout

Deze cursus is goed te doen zeker als je je camera al beter kent. Zeker als je van de automaat af wilt..!!

Charissa Rietdijk

In relatief korte tijd heeft Norbert mij echt de basis van het fotograferen kunnen bijbrengen. Het huiswerk zorgt ervoor dat je ook echt met de praktijk aan de slag gaat. Dag auto-programma!!