Geja Schoenmaker
Nikon

Enigszins sceptisch ben ik begonnen met de cursus Lightroom, ik had namelijk al photoshop, maar al gauw bleek dit echt een aanvulling te zijn op de gevolgde fotocursussen. Norbert leert je op een plezierige manier het beste uit de foto's te halen. Het programma zelf is handig, overzichtelijk en snel. Vooral dat laatste is heel erg belangrijk omdat je als (amateur)fotograaf al gauw zo'n 100 ã 200 foto's te beoordelen hebt. Zeker aan te raden!

Dana Schoenmaker fotobewerking alkmaar

Ik wilde al een tijdje met Lightroom gaan werken. Ik heb het zelf geprobeerd, maar dat lukte me steeds niet. Een paar avonden op cursus bij Norbert en toen lukte het wel! En hoe! Het werd duidelijk uitgelegd, er zat een goede structuur in de les en er was genoeg tijd om knelpunten te bespreken. Sindsdien werk ik met Lightroom en dat verbeterd m'n workflow aanzienlijk. Een aanrader dus!