Jos Spijker

Ik fotografeer graag de natuur. Dankzij Norbert weet ik nu hoe ik een groot scherptedieptegebied krijg en waanzinnige panorama kan maken.

Shirley Dekker

Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de praktijkdag is een leuke afsluiting. De cursus Foto Bewerken is een echte aanrader. Hiermee zet je de laatste puntjes op de i en til je je foto's naar een hoger niveau. Deze laatste stap hoort in mijn ogen bij fotograferen en zou je echt niet over mogen slaan!

Marjolijn Doesburg Smits

Dit is een interessante uitbreiding op de basiscursus. Norbert behandelde niet alleen de theorie, we gingen ook aan de slag met panoramafoto's en HDR's. Erg leuk om te doen!

Arie Kastelijn

Wat ik zo waardeer in Norbert is dat hij een zo volledig mogelijk beeld van fotografie geeft maar ook zegt welke dingen je het beste kan gebruiken in de praktijk